”When you are facing a truly hard problem, you should look outward. Kun kohtaat todella hankalan ongelman, sinun pitää katsoa ulospäin.” Tällä Linkedinin perustaja Reid Hoffmanin ajatuksella avasi professori, Public EMBAn ohjelmajohtaja Arto Haveri puheensa maaliskuussa valmistuneelle Public EMBA 3 –ryhmälle. Samoissa juhlissa valmistui myös SOTE EMBA 8 -ryhmä. Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

”Valta on siirtynyt toimistoista ja kulmahuoneista yhä enemmän verkostoihin. Niiden kautta kulkee tieto, niissä yhdistyy osaaminen, verkostot ovat otollinen alusta innovaatioille, niiden syntymiselle ja leviämiselle. Parhaimmillaan verkostot ovat enemmän kuin jäsentensä summa. Julkisen sektorin, yritysten ja järjestöjen johtajat kohtaavat yhä enemmän tilanteita, joissa yksittäisten organisaatioiden tai toimijoiden voima ei riitä. Mitä erilaisemmista toimijoista verkostot koostuvat, sitä voimakkaampia ne ovat. Siihen, miten verkostojen valta ja voima muutetaan vaikutuksiksi, tarvitaan johtajuutta.”, jatkoi Haveri puhettaan.

Johtajuus ja johtaminen ovat ihmiskunnan vanhimpia ilmiöitä, aina yhtä kiinnostavia, ratkaisemattomia ja jatkuvasti uudistuvia aiheita. Public EMBA –koulutus antaa hyvän mahdollisuuden yhdessä pohtia ja uusintaa johtamiseen liittyviä kysymyksiä ja kehittää omaa johtajuutta. Seuraava koulutus eli Public EMBA 5 alkaa syksyllä 2019 ja sen haku on jo auki. Lähipäivien aikataulun, ilmoittautumislomakkeen ja muut juuri päivitetyt ohjelmatiedot löydät nettisivulta.

Tutustu Public EMBA -ohjelmaan