Ohjelmien johtajat Arto Haveri, Juhani Lehto ja Kari Neilimo kiittelivät vuorollaan omien ohjelmiensa erinomaisia suorituksia, osallistujien sitoutumista sekä kannustavaa ryhmähenkeä. Lämpimät kiitokset ohjelmien johtajille järjestävien yliopistojen puolesta toivat johtajat Paula Ihalainen (Edutech/TTY) ja Antti Lönnqvist (Johtamiskorkeakoulu/TaY).

dsc00974

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n talousjohtaja Anssi Koski piti viihdyttävän ja inspiroivan EMBA-osallistujan puheen, josta tässä parhaita paloja:

“Olen täysin vakuuttunut, että EMBA-ohjelman suorittaminen antaa meille aivan uudenlaiset valmiudet selvitä siitä tanssivasta maastosta, jossa tämän päivän johtaja itsensä löytää joka päivä, yrittäessään luotsata organisaatiota sen ympärillä vellovien toimijoiden vaikutuksessa. Ja jos kerran maasto tanssii johtajan alla, niin sittenhän johtajankin on… aivan oikein… tanssittava sen tahdissa, ja haettava oikeaa rytmiä, jotta eteenpäin päästään.

embatampere-valmistujaiset_kaikki-valmistuneet

Kiitos upeille koulukavereille. Niin hyödyllistä ja antoisaa kuin ohjelman tietosisältö onkin ollut, kaikkein hedelmällisintä on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen. Yhteinen matka teidän kanssanne on ollut vertaansa vailla oleva kokemus. Ja hei, täällähän sai oikeasti ystäviä eikä mitään johtajakollegoita.”