SOTE EMBA 10

Järjestyksessään jo kymmenes Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA –ohjelma alkoi 26.-27.4.2018. Aloitusjakson kantavana teemana oli oman johtajuuden kehittäminen.
Ohjelmajohtaja Juha Teperi Tampereen yliopistosta johdatteli sote-johtamisen haasteisiin ja siihen miten sote-johtaminen on erityistä ja miksi? Yhteisesti ryhmässä porauduttiinkin johtajuuden muuttuneisiin vaatimuksiin sekä suorituksen, motivaation ja erilaisuuden johtamiseen. Valtava innostus ja palo kehittymiseen tuntui ensihetkestä lähtien yhdistävän koulutuksen osallistujia.

Aloituspäivä päätettiin tunnelmallisissa merkeissä Tampereen yliopiston päätalon muotokuva-aulassa, jossa esiintyi Tampereen yliopiston laulajat ja EMBA –alumni Jussi Korkeamäki Pihlajalinnasta (kuvakollaasin keskimmäisessä kuvasssa oikealla) toivotti aloittavalle ryhmälle menestystä edessä oleviin opintoihin. Hän myös korosti juhlapuheessaan verkostoitumisen merkitystä, joka onkin yksi EMBA –ohjelman tärkeimmistä anneista osallistujalle. Verkosto kasvaa toisten osallistujien, kouluttajien sekä yritysvierailujen kautta koko ohjelman ajan.

Päätös EMBA –ohjelmaan osallistumisesta onkin ensimmäinen askel uudelle matkalle joka antaa eväitä kehittää omaa johtajuutta, organisaatiota ja parhaimmillaan koko sote-toimialaa.