Ohjelman hinta

Koulutusohjelman (80 op) hinta on 34 000 eur + alv.
Hinta sisältää ohjelman oppimisprosessin ohjauksen, opetuksen ja tehtävät, kehittämistehtävän ja sen ohjauksen, koulutus- ja oheismateriaalin sekä ruokailut kotimaan lähikoulutuspäivinä. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista sekä ruokailukuluista mahdollisten kotimaan internaattien aikana. Valinnaiset opinnot ja ulkomaan opintojakson matkakulut eivät sisälly ohjelman hintaan.

 

Valinnaiset opinnot

Valinnaiset opinnot eivät sisälly KiRa EMBA -koulutusohjelman hintaan. Valinnaiset opinnot (15 op) voi suorittaa Kiinkon tai eri yliopistojen täydennyskoulutuksen tai avointen yliopistojen opetustarjonnasta. Valinnaisiin opintoihin voidaan hyväksilukea maksimissaan kymmenen vuotta vanhat opintosuoritukset.

Valinnaisia voivat olla esim. Kiinkon Kiinteistöliiketoiminnan johtaminen (PGP), Kiinteistösijoittamisen ja -liiketoiminnan rahoitus (KsR), Workplace Manager (WPM), Tulevaisuuden johtaja (TUJO), Yhdyskuntakehittämisen johtaja (YHJ), rakennuttamisen sekä infra- ja korjausrakennuttamisen johtamisohjelmat (RAPS) sekä erilaiset yliopistolliset johtamisen täydennyskoulutukset kuten JOKO, KiRa JOKO ja avointen yliopistojen soveltuvat opinnot. Tutustu Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston valinnaisten opintojen tarjontaan täällä.

Lisätietoja

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä!
Tietoja koulutusohjelmasta myös Kiinkon sivuilla.

Katso myös koulutusmenojen vähennyskelpoisuus henkilöverotuksessa

Laskutus

Koulutus laskutetaan lukukausittain.

Hae koulutukseen