General EMBA on johtamiskoulutusohjelma, jossa eri toimialojen johtajat verkottuvat ja kehittyvät itsensä ja organisaationsa johtamisessa. Ohjelma on mahdollista suorittaa Tampereella tai Porissa.

Aikataulu Lataa hakulomake

100% suosittelisi GEMBA-ohjelmaa. - EMBA-vaikuttavuuskysely 2014, GEMBA Tampere

Kenelle

General Executive MBA on tarkoitettu kokeneille yritysten ja julkishallinnon johtajille ja avainhenkilöille.

Katso keitä aiemmin on osallistunut »

Lataa koulutusohjelman esite


Koulutusohjelma on laajuudeltaan 90 opintopistettä (op) ja sen suorittaminen työn ohella kestää noin 3 vuotta. Koulutus koostuu neljästä rakenneosasta, jotka ovat:

Osa Laajuus
Yhteiset opinnot 40 op
Valinnaiset opinnot 20 op *
Kehittämistehtävä 20 op
Ulkomaan opintojakso   10 op

* opintoihin voidaan hyväksyä 10 op Tampereen teknillisessä yliopistossa tai Tampereen yliopistossa aikaisemmin suoritetuista johtamiskoulutuksista.

"Teorian kautta tuli paljon ajatuksia, jotka voi soveltaa organisaatiomme toiminnan ja johtamisen kehittämiseen" - EMBA-vaikuttavuuskysely 2014 - GEMBA Tampere


Yhteisten opintojen teemat (GEMBA XII, 2017–2020)

JOHTAMISEN KEHITTÄMISEN HAASTEET JA STRATEGINEN AGENDA

UUDISTUMINEN JA MUUTOS LIIKETOIMINNASSA

TIETO JA JOHTAMINEN

MYYNNIN, MARKKINOINNIN JA ASIAKKUUKSIEN JOHTAMINEN

IHMISTEN JOHTAMINEN OSANA STRATEGISTA JOHTAMISTA

OMAN JOHTAJUUDEN KEHITTÄMINEN -PROSESSI

 

Katso tarkemmat kuvaukset

Valinnaiset

GEMBA -ohjelman valinnaisiksi opinnoiksi soveltuvat Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston tarjoamat valinnaiset kurssit.

Lue lisää


Ohjelman johtaja Kari Neilimo

Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori

Kari Neilimo

Vuorineuvos Kari Neilimo on suorittanut taloustieteiden tohtorin tutkinnon Tampereen yliopistossa vuonna 1975. Hän on toiminut liiketaloustieteen professorina Tampereen ja Lapin yliopistoissa sekä Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa 1980- ja 1990-luvuilla.

Lue esittely


Hae koulutusohjelmaan

Hakuaika marraskuussa 2017 alkavaan koulutusohjelmaan päättyy 11.9.2017

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää:

Pauli Mesiä
050 328 3491
pauli.mesia@tut.fi

Tuija Majuri
050 595 1136
tuija.majuri@uta.fi

Osallistujavalinnassa arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa, 3-5 vuoden johtajuuskokemusta, koulutuksen strategista merkitystä yritykselle, henkilön strategista asemaa yrityksessä, henkilön halua itsensä ja organisaationsa kehittämiseen ja suullista ja kirjallista liikkeenjohdon englannin kielen taitoa.

General Executive MBA -koulutusohjelman hinta on 36 200 eur (+ alv 24%) (Ei sisällä ulko- ja kotimaan matkojen majoitus- ja matkakustannuksia, eikä internaattien ja ulkomaan opintojakson ruokailuja.) Koulutusohjelmassa on laajat valinnaiset opinnot, joissa voi hyödyntää myös aiemmin suoritettuja opintoja. Siten aiempien opintojen määrä vaikuttaa koulutuksen hintaan. Koulutuksessa on 2000 euron ryhmäalennus saman organisaation 2. jne henkilölle. Vain yksi alennus/henkilö.

Katso myös koulutusmenojen vähennyskelpoisuus henkilöverotuksessa

Aikataulu Lataa hakulomake

 


Johanna Salmi - kuva: Sisko Hiiri-Tiura

”EMBA tuki ammatillista kasvuani”

Lue haastattelu

Johanna Salmi, HR Director, M-Files Corporation

“Kun yrityksemme avainhenkilön potentiaaliin ja kokemukseen yhdistetään uudistumiseen kannustava johtamisohjelma, syntyy menestystarinoita.
Tamperelaisyliopistojen yhteinen General Executive MBA –ohjelma lisää osallistujien toimialarajat ylittävää liiketoimintaosaamista ja tuottaa siten yritykselle aitoa lisäarvoa.”

Erkki Solja, CEO, Kiilto Family Oy