Executive MBA Tampere saa uuden ilmeen maanantaina 9. kesäkuuta. Uudistettu ilme näkyy verkkosivujen lisäksi kaikissa johtamisohjelmien materiaaleissa. Ilme kuvastaa entistä paremmin EMBA Tampere -johtamisohjelmien moderniutta, monipuolisuutta ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Ilme- ja verkkouudistuksen taustalla on asiakkaiden parempi palvelu, tuoteperheen helpompi löydettävyys ja ilmeen päivittäminen paremmin vastaamaan koulutusten luonnetta. Tuoteperheen tähtilogo kuvastaa sekä asiakkaitamme johtamisen edelläkävijöinä että meidän omaa verkostoamme.

Ajatus siitä, että kahden yliopiston vahvuuksia hyödyntäen voimme tarjota osallistujille ainutlaatuisen sisältökokonaisuuden, on kantanut läpi koko uudistusprojektin. Projekti jatkuu edelleen. Seuraavaksi julkaisemme sivustolla johtamisen blogin, joka tavoite on tarjota lukijoille herätteleviä ajatuksia johtamisen, yksilön ja työyhteisön kehittämisen ajankohtaisista teemoista.

Osana ilmeen uudistusta olemme tehneet myös vaikuttavuuskyselyn EMBA-asiakkaillemme keväällä 2014 ja keränneet sivuille osallistujien kommentteja ja tarinoita. Iloksemme olemme saaneet todeta, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä johtamisohjelmiimme. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, haastattelun antaneille sekä uudistyössä mukana olleelle projektitiimille!