Julkisessa johtamisessa on kyse yhteisen hyvän edistämisestä monimutkaisessa toimintaympäristössä, jota leimaavat niin globaalit, kansalliset kuin alueellisetkin muutoshaasteet, kasvava palvelutarve ja vähenevät resurssit. Executive MBA in Public Management eli Public EMBA on julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä. Ohjelma rakentaa valmiuksia jatkuvasti oppivan ja uusiutuvan toiminnan johtamiseen sekä organisaatioiden ja hallintorakenteiden rajapintojen hyödyntämiseen.

Tarkemmat hakutiedot löytyy sivun alalaidasta. Koulukseen on 2000 euron ryhmäalennus, katso lisätiedot täältä.

Aikataulu Täytä hakulomake

"Sain monta jo suoraan käytäntöön johdettua oivallusta ja lisää jämäkkyyttä päätöksentekoon." - Osallistuja, Executive MBA in Public Management

Kenelle?

Public EMBA on suunnattu julkishallinnon johtajille, jotka haluavat laaja-alaistaa ja syventää otettaan johtamiseen ja kehittämiseen sekä vaikuttaa suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuteen ja kansalaisten hyvinvointiin. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi valtiollisten ja kunnallisten organisaatioiden, kansalaisjärjestöjen ja muiden yleishyödyllisten organisaatioiden johto- ja avainhenkilöille.

Katso keitä aiemmin on osallistunut »

Lataa koulutusohjelman esite

 

 


Public EMBA -koulutusohjelma on laajuudeltaan 80 opintopistettä (op). Koulutus koostuu seuraavasti:

Osa Laajuus
Aiemmat opinnot 0-30 op
Muut valinnaiset opinnot 0-30 op
Kehittämistehtävä 20 op
Yhteiset opinnot 30-50 op

Public EMBA - koulutusohjelman rakenne


Yhteisten opintojen teemat ja opintojaksot


Kehittämistehtävä (20 op)

Kehittämistehtävä on 20 op:n laajuinen käytännönläheinen tutkielma, jonka tarkoituksena on lähikoulutuspäivistä, välitehtävistä, kirjallisuudesta ja muista lähteistä saadun tiedon systemaattinen soveltaminen omaan työhön, työorganisaatioon ja sen toimintaympäristöön.

Lue lisää

Valinnaiset opinnot (30 op)

Public EMBA –koulutusohjelmassa on laajat valinnaiset opinnot, joissa halutessaan voi hyödyntää myös aiemmin suorittuja opintoja. Siten aiempien opintojen määrä sekä uusien valinnaisten opintojen sisältö vaikuttavat koulutuksen hintaan.

Lue lisää


Hae koulutusohjelmaan

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää:

Marjukka Kuutti
050 536 8128
marjukka.kuutti@uta.fi

Tuija Majuri
050 595 1136
tuija.majuri@uta.fi

Koulutukseen on jatkuva haku ja opiskelijavalinta. Kysy mahdollisuutta tutustua EMBA-opintoihin ja osallistua yksittäisille koulutusjaksoille. Osallistujavalinnassa painotamme vähintään 3-5 vuoden kokemusta johtamistehtävistä tai muista vaativista asiantuntija- ja kehittämistehtävistä sekä osallistujan halua oman johtajuutensa ja organisaationsa kehittämiseen.

Koulutuksen hinta on tavallisimmin 15 400 – 27 400 eur + alv. Koulutusohjelmassa on laajat valinnaiset opinnot, joissa voi hyödyntää myös aiemmin suorittuja opintoja. Siten aiempien opintojen määrä sekä uusien valinnaisten opintojen sisältö vaikuttavat koulutuksen hintaan. Katso tarkat hintatiedot täältä.

Hyödynnä ryhmäalennus!

Nyt on hyvä aika täyttää hakulomake ja saada tämä alennus!

Ohjelmassa 2000 euron ryhmäalennus saman organisaation 2. jne henkilölle. Ryhmäalennus on voimaassa ohjelman hakuajan päättymiseen saakka.

Ryhmässä osallistuminen kannattaa: uusien oppien ja kehittämisideoiden soveltaminen ja käytäntöön vieminen omassa organisaatiossa tehostuu, kun niitä toteuttamassa on innostunut pieni ryhmä!

Vain yksi alennus/henkilö.

Aikataulu Täytä hakulomake

 

 


Tiina Mäki - Sosiaali- ja terveysvirasto - Helsingin kaupunki

”Public EMBA ottaa kantaa julkisen sektorin haasteisiin”

Lue haastattelu

Tiina Mäki, osastopäällikkö, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto

Mauri Mujunen - Aseman Lapset ry

”Työhyvinvoinnin johtaminen on ensiarvoista, kun pienessä organisaatiossa tehdään suurella sydämellä”

Lue haastattelu

Mauri Mujunen, Johtava Walkers-toimintavastaava, Aseman Lapset ry