EMBA-perheemme uusin tulokas on yksilöllisesti räätälöitävä EMBA ohjelma henkilölle, joka haluaa rakentaa oman osaamispolkunsa laadukkaiden EMBA-ohjelmiemme ja monipuolisen yliopistollisen kansallisen ja kansainvälisen tarjonnan maailmasta.

Henkilöstöjohtaja Hanna Rinne, yksi ensimmäisistä tälle polulle astuneista, perusteli tyytyväisenä valintaansa seuraavasti:

”Uudessa yksilöllisessä EMBA ohjelmassa minua kiehtoi erityisesti se, että saan kohdentaa oppimisen juuri niihin kiinnostusalueisiini, joihin haluan haastaa omaa osaamistani kehittymään. Sain poimia mukaan sekä perinteisiä EMBA ohjelman sisältöjä, että moderneja digiajan sisältöjä. Hanna Rinne_EMBA Tampere_Business Renewal osallistujaToinen merkittävä tekijä oli ohjelman joustavuus oman työtilanteeni mukaisesti ja toteutinkin välillä tiiviimpiä ja välillä kevyempää opiskelujaksoja. Näin sain opintokokonaisuuden valmiiksi noin kahden vuoden aikana. Samalla haastoin itseni myös uusiin oppimisen tapoihin kokeillessani bostonilaista MOOCia ja kansainvälistä seminaaria. Opin samalla itsestäni uutta myös oppijana ja löysin minulle mielenkiintoisia uudenlaisia oppimisen menetelmiä.”

Arveluttiko sinua jokin?

”Ehkä pelkäsin hiukan sitä, että oppiminen näin yksilöllisessä ohjelmassa olisi yksinäistä, mutta päinvastoin – sainkin eri teemoihin osallistuvista opiskelijoista erinomaisia ja monipuolisia verkostoja. Oppimisen tukea sain aina tarvittaessa myös Edutechin coachaavilta ohjaajilta”.

Lue lisää EMBA in Business Renewal -ohjelmasta!