Siitä on nyt noin vuosi, kun vierailimme SAK:ssa puheenjohtaja Jarkko Elorantaa tapaamassa ja keskustelemassa tulevaisuuden koulutustarpeista. Pian sen jälkeen palkansaajakeskusjärjestöjen puheenjohtajat näyttivät vihreätä valoa idealle lähteä kehittämään ammattiyhdistysliikkeelle uutta ja räätälöityä Executive MBA –koulutusohjelmaa.

Keskinäiseen yhteistyöhön tartuttiin konkreettisesti heti

Seminaari- ja keskustelutilaisuus palkansaajajärjestöjen johtamisesta pidettiin Helsingissä viime vuoden huhtikuussa. Aiheina olivat mm. tekoäly työntekijöiden tukena, tietojohtaminen järjestötyössä ja alustatalous työmarkkinoiden uudistajana. STTK:n puheenjohtajan Antti Palolan avaama tilaisuus oli samalla lähtölaukaus Järjestöjohtamisen EMBA –koulutusohjelman (Järjestö EMBA) jatkokehittämiseen.

Kehittämistyötä Tampereen yliopistossa on tehty huolella

Yliopistomme vararehtori Harri Melin on ollut aktiivisesti mukana Järjestöjohtamisen EMBA –koulutusohjelman alkuideoinnissa ja suunnittelussa. Hän vastaa myös EMBA –koulutuksen toteutuksesta ohjelmajohtajana. Melinin mukanaolo on varmistanut, että ohjelma on saanut hyvän, monipuolisen ja tämän päivän muutostarpeisiin vastaavan sisällön. Järjestö EMBAn perustana on teorian, uusimman tutkimustiedon ja yhteiskunnassa käytännössä tehtävän työn vahva yhdistäminen. Koulutus tarjoaa näköaloja työelämän uudistamiseen.

Yhteistyöstä voimaa

On ollut hienoa tehdä viimeisen vuoden aikana yhteistyötä ja rakentaa uutta ammattiyhdistysliikkeen asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Seuraava yhteinen haasteemme on ajoittaa koulutus siten, että se sopii monen koulutuksesta kiinnostuneen kiireisiin aikatauluihin ja vuosisuunnitelmiin. Luotamme tässä vanhaan viisauteen, että yleensä kaikki järjestyy ajallaan.

Tapaamisiin Tampereen yliopistossa.

Tutustu ohjelmaan Tutustu asiantuntujoihin ja kouluttajiin

Avainsanat : / / / /

Jätä kommentti

avatar