Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA

Johtamis­koulutus, jossa kohdataan sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden johtamisen haasteet ja haetaan niihin ratkaisuja. Seuraava aloitus 26.4.2018.

Executive MBA in Public Management

Julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä. Seuraava aloitus 4.10.2017.

General Executive MBA

Johtamiskoulutus, jossa eri toimialojen johtajat verkottuvat ja kehittyvät oman itsensä ja organisaationsa johtamisessa. Lähiopetus Tampereella tai Porissa.

Executive MBA in Business Renewal

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa, monipuolisuus ja kyky ottaa kaikki hyöty uusimmista teknologian innovaatioista ovat avain menestykseen.

Kiinteistö- ja rakennusalan
Executive MBA

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa edellytyksiä yritysten ja koko toimialan toiminnan kehittymiselle ja menestymiselle. Seuraava aloitus 14.3.2018.

Järjestöjohtamisen
Executive MBA

Järjestötyön ja edunvalvonta ovat nopean muutoksen vaiheessa. Koulutuksessa vastataan tähän haasteeseen teorian, uusimman tutkimustiedon ja yhteiskunnassa käytännössä tehtävän työn vahvalla yhdistämisellä. Seuraava aloitus 18-19.4.2018.


Miksi Executive MBA Tampere?

Johtamiskoulutusta edelläkävijöille

Executive MBA Tampere on Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen tuoteperhe, jonka johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen.

Investoi tulevaisuuteen

EMBA-ohjelmaan osallistuminen on investointi sekä työyhteisön kilpailukykyyn että osallistujan kehittymiseen johtajana.

Ajankohtaiset teemat ja huippukouluttajat

Ohjelmissa hyödynnetään yliopistojen monitieteellistä tutkimustietoa, laajaa kansallista ja kansainvälistä kouluttajaverkostoa sekä pitkäaikaista kokemusta johtamiskoulutuksen järjestäjänä.

Lue lisää EMBA Tampere -tuoteperheestä

"100% osallistujista koki liiketoimintaosaamisensa vahvistuneen." - Lähde: eMBA-vaikuttavuuskysely 2014, GEMBA Tampere


Opiskelijalle

Valinnaiset opinnot

Valinnaisten opintojen tarjonnassa käynnistyy useita koulutuksia vuosittain. Valinnaiset koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, ja niihin ovat tervetulleita myös muut kuin EMBA-opiskelijat.

Lue lisää EMBA Tampere -valinnaisista opinnoista

Valmistuneelle

Alumni

Executive MBA Tampere - alumniEMBA-alumnin muodostavat päättyneissä EMBA-ohjelmissa mukana olleet osallistujat. Alumneille järjestetään yhteisiä tapahtumia, asiantuntijaluentoja ja yritysvierailuja oman johtajuuden kehittämisen ja elinikäisen oppimisen tueksi. Samalla alumnitoiminta tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää ja rakentaa verkostoja sekä olla yhteydessä Tampereen yliopistomaailmaan.


Blogi

  • 16.8.2017

    Isännöintiala huutaa uusia liiketoimintamalleja

    Isännöintiala on murroksessa. Suuri osa nykyisin toimivista isännöitsijöistä tulee jäämään eläkkeelle lähivuosina. Tämä vaikuttaa väistämättä tapaan toimia ja ottaa haltuun uusia toimintatapoja isännöintialalla. Samalla sodan jälkeiset ikäluokat jäävät tai osin ovat jo jääneet eläkkeelle ja heillä on aikaa, varallisuutta ja osaamista ostaa ja käyttää uudenlaisia palveluita. Sähköisten palveluiden käyttäminen on arkipäivää jokaiselle ja työikään nouseva Z-sukupolvi ei enää tunnista aikaa ennen nykypäivän teknologiaa. Nykymuotoinen isännöinti on tullut jo aikaa sitten…

    Lue blogiartikkeli


Vanhemmat blogikirjoitukset löydät Blogiarkistosta →


EMBA Tampere sosiaalisessa mediassa
 

EMBA Tampere uutiskirje


Juuso Rajala

“Nuori johtajasukupolvi mukaan EMBA-koulutuksiin!”

Lue haastattelu

Juuso Rajala, johtava lääkäri, Attendo Oy

Sari Mäkinen

”Joka jaksolla oli jotain, mitä olen tuonut käytäntöön.”

Lue haastattelu

Sari Mäkinen, johtava ylilääkäri, Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskus

Tiina Mäki - Sosiaali- ja terveysvirasto - Helsingin kaupunki

”Public EMBA ottaa kantaa julkisen sektorin haasteisiin”

Lue haastattelu

Tiina Mäki, osastopäällikkö, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto

Mauri Mujunen - Aseman Lapset ry

”Työhyvinvoinnin johtaminen on ensiarvoista, kun pienessä organisaatiossa tehdään suurella sydämellä”

Lue haastattelu

Mauri Mujunen, Johtava Walkers-toimintavastaava, Aseman Lapset ry